Home Marketing DECONT 300 TVA PDF
Marketing

DECONT 300 TVA PDF

Actualizare decont tva (d) ?extend Adresa Anaf Rectificare TVA – Free download as Word Doc .doc), PDF File Prin prezenta va rugam sa ne aprobati corectia decalaratiei (Decont TVA)pe . Cei care achizitioneaza de la mine nu au dreptul sa deduca am dreptul .decont de TVA (formular ): se depune lunar/trimestrial/semestrial/anual.

Author: Tajinn Nikus
Country: Denmark
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 23 May 2009
Pages: 142
PDF File Size: 20.16 Mb
ePub File Size: 13.37 Mb
ISBN: 941-6-24033-896-6
Downloads: 79776
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mebei

decont de TVA

Create a free website or blog at WordPress. Se remarca utilizarea cotelor de TVA: A fost actualizat kitul de instalare, pentru programul de contabilitate ICAS, la versiunea din 16 Ianuarie All non-linguistic content will be removed.

Moderators None if a moderator is required, select one from the list. The asker selected one or several most suitable answers.

Reducerile comerciale la prestari de servicii acordate ulterior facturarii, indiferent de perioada la care se refera, se evidentiaza distinct in contabilitate in contul Reduceri comerciale acordate, pe seama conturilor de terti.

Reducerile comerciale la prestarile de servicii Reducerile comerciale la prestarile de servicii Reducerile comerciale la prestari de servicii acordate ulterior facturarii, indiferent de perioada la care se refera, se evidentiaza distinct in contabilitate in contul Reduceri comerciale acordate, pe seama conturilor de terti.

decont tva 300 format pdf

By continuing to use this website, you agree to their use. Reducerile comerciale acordate la facturarea bunurilor ajusteaza veniturile din vanzarea marfurilor.

  ESPEJOS NICOLE DUMONT PDF

Cel putin teoretic, unii contribuabili pot solicita depunerea semestriala sau anuala, conform prevederilor de la art. Adela Maria Mother tongue: No duplicate answers are permitted.

TCTerms – decont de TVA (English)

Terms and Conditions of Use. Aceasta lege intra in vigoare la 3 zile de la publicare joi, 9 iulie. Post was not sent – check your email addresses! Program De ContabilitateDeclaratiiContabilitate.

Any input should have to do only with this purpose. Retinem cateva lucruri importante din perspectiva tranzactiilor incepute in anul trecut si finalizate in perioada curenta, respectiv: This site uses cookies.

Reducerea deccont primita de la furnizor si inscrisa pe factura de achizitie, reduce costul de achizitie al bunurilor.

In sectiunea a doua a decontului de TVA se vor declara, dupa caz, informatii privind: Reducerile comerciale la prestari de servicii primite ulterior facturarii, indiferent de perioada la care se refera, se evidentiaza distinct in contabilitate in contul Reduceri comerciale primite, pe seama conturilor de terti. Reducerile comerciale care se primesc ulterior facturarii bunurilor se inregistreaza distinct in contabilitate in contul — Reduceri comerciale primite, pe seama conturilor de terti.

Use signifies your agreement. Refutation of an answer should be based only on the answer or its resources.

Forum SAGA • Vezi subiect – Decont si bilant

Daca sunt depistate erori minore in ultima versiune publicata a programului de contabilitate ICAS, nu se va compila o versiune noua ci se va recompila ultima versiune. Reducerile comerciale care se primesc ulterior facturarii bunurilor corecteaza costul stocurilor daca acestea mai sunt in gestiune.

  DESCARGAR ROBERTO ALCAZAR Y PEDRIN PDF

Only discussions that contribute to finding solutions and do not aggravate are permitted. If a message involves judgment of a peer, criticism or defence of that peers competence, judgmental remarks, that message will be deleted.

Sorry, your blog cannot share posts by email. Actul normativ, in forma publicata, abroga dispozitiile care definesc bacsisul, cele care stabilesc ca bacsisul trebuie marcat pe un bon fiscal separat, precum si cele care prevad ca angajatorul poate decide daca pastreaza bacsisul sau il distribuie angajatilor. Daca nu mai sunt atunci se inregistreaza distinct in contabilitate in contul —Reduceri comerciale primite, pe seama conturilor de terti.

De asemenea, prin Legea nr. Tot la acest rand se inregistreaza celelalte regularizari cu privire la TVA colectata.

Author

admin